Erhvervsflytning

Vi løser alle typer flytteopgaver inden for erhvervsflytninger. Med erfaring i internationale flytninger, kan vi hos Haslev Flytteforretning tage os af de fleste typer flytteopgaver. Ingen opgaver er for store eller for små. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en B2B flytning. Hos Haslev Flytteforretning er vi eksperter i erhvervsflytning og vi yder en professionel, effektiv og sikker flytning af jeres erhvervsinventar. Flytning af arbejdsplads kan være et lidt større puslespil at få til at gå op. Vi forstår at flytningen skal foregå således I som firma oplever færrest mulige driftsforstyrrelser. Vi hjælper jer gerne, uanset om det er intern kontorflytning eller en komplet flytning af arbejdspladsen.

Flytter i til nye lokaler? Vi flytter det hele!

Tillykke med de nye lokaler! Skal du have hjælp til at flytte?

Skal din virksomhed flytte domicil- så behøver du ikke stresse mere end højst nødvendigt. Vi tager os gerne af pakning af inventar, om det er store eller små opgaver, enkeltopgaver eller totalløsninger – og tilbyder en hurtig og effektiv flytning. Det kan både gælde intern firmaflytning eller flytning af domicil.

Større Firmaflytning

Stor virksomhedsflytning

Ved en større erhvervsflytning, hjælper vi selvfølgelig også med at lægge en overskuelig plan, så flytningen kommer til at forløbe effektiv og sikker. Hvis du som virksomhedsejer står overfor at skulle flytte, så tøv ikke med at kontakte os. Så giver vi et godt tilbud og hjælper dig med at komme på plads. 

BLIV RINGET OP

    Uforpligtende tilbud på flytning

    Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk