Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Erhvervsflytning

Vi løser alle typer flytteopgaver inden for erhvervsflytninger. Med erfaring i internationale flytninger, kan vi hos Haslev Flytteforretning tage os af de fleste typer flytteopgaver.

Ingen opgaver er for store eller for små. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en B2B flytning. Hos Haslev Flytteforretning er vi eksperter i erhvervsflytning og vi yder en professionel, effektiv og sikker flytning af jeres erhvervsinventar. Flytning af arbejdsplads kan være et lidt større puslespil at få til at gå op. Vi forstår at flytningen skal foregå således I som firma oplever færrest mulige driftsforstyrrelser. Vi hjælper jer gerne, uanset om det er intern kontorflytning eller en komplet flytning af arbejdspladsen.

Flytter i til nye lokaler? Vi flytter det hele!

Tillykke med de nye lokaler! Skal du have hjælp til at flytte?

Skal din virksomhed flytte domicil- så behøver du ikke stresse mere end højst nødvendigt. Vi tager os gerne af pakning af inventar, om det er store eller små opgaver, enkeltopgaver eller totalløsninger – og tilbyder en hurtig og effektiv flytning. Det kan både gælde intern firmaflytning eller flytning af domicil.

Stor virksomhedsflytning

Er din virksomhed klar til at tage det næste store skridt? En virksomhedsflytning kan være en spændende mulighed for vækst og udvikling, men det kan også være en udfordrende opgave. Vi udarbejder en detaljeret plan for din virksomhedsflytning. Vi tager højde for alle aspekter, herunder tidsplaner, specialudstyr og transportbehov. Vi sørger for, at alt inventar, udstyr og møbler pakkes omhyggeligt ned og afmonteres professionelt. Når vi når frem til din nye placering, tager vores team sig af udpakning og montering, så din virksomhed kan komme i gang igen så hurtigt som muligt. Vi sikrer, at alt er på plads og fungerer korrekt. Hos Haslev Flytteforretning er vi her for at gøre din virksomhedsflytnings proces så gnidningsfri som muligt, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget, din forretning.

Større firmaflytning

Ved en større erhvervsflytning, hjælper vi selvfølgelig også med at lægge en overskuelig plan, så flytningen kommer til at forløbe effektiv og sikker. Hvis du som virksomhedsejer står overfor at skulle flytte, så tøv ikke med at kontakte os. Så giver vi et godt tilbud og hjælper dig med at komme på plads. 

BLIV RINGET OP

  Uforpligtende tilbud på flytning

  Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk
  GRATIS TILBUD
  close slider
   Fraflytter adresse

   Lokation der skal flyttes fra   Tilflytter adresse

   Lokation der skal flyttes til   Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

   Ønskes nedpakning?

   Kommentar til flytning