Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Vi flytter det hele!

Vi flytter de fleste ting. Og vi har mange års erfaring med flytning. Ring til vores flyttemænd i dag. Herunder har vi samlet en række af de ting, som vi kan hjælpe dig med at flytte.

Vores flyttefirma flytter dine møbler og dit indbo effektivt og sikkert fra A til B. Ingen flytteopgaver er for små eller store for os. Vi gør en stor dyd ud af at passe på dine ting. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måder. Selvom du “bare” står overfor at skulle flytte et tungere møbel fra et værelse til et andet, kan det være en overskuelig process og du og dine ting kan tage skade, hvis man ikke flytter korrekt. Så er det dejligt at have en sikker og ansvarsfuld flytteforretning som Haslev Flytteforretning til at komme – hvor pris på flytning og kvalitet går hånd i hånd. Skal du have hjælp til flytning af tungere ting, som klaver eller billardbord,  tager vores flyttefolk sig glædeligt af dette.

FIRMAFLYTNING

Vi hjælper dig med en hurtig, effektiv og sikker flytning. Vi giver et godt tilbud på flytning, så tøv ikke med at kontakte os med din privatflytning eller erhvervsflytning – så giver vi dig en uforpligtende og rimelig flyttepris. Vi hjælper dig med at komme på plads, så du hurtigt kan skabe trygge rammer.

Flytning efter aftale

Din flytning efter aftale sikrer, at vi følger de præcise betingelser og tidspunkter, vi har aftalt sammen. Vi lægger vægt på at levere en problemfri og velorganiseret flytteproces, der opfylder dine forventninger og behov. Vores dedikerede team sørger for, at alt går glat, så du kan se frem til en ubesværet overgang til dit nye sted.

Flytning - priser på flytning

Vi sørger for at fastlægge en fast pris, så du altid vil have en klar forståelse af, hvad omkostningerne ved din flytning vil koste. 

Hvad koster det at flytte

Vi udarbejder en fast pris, så du altid vil stå med det fulde overblik omkring hvad din flytning vil ende med at koste dig.

Få et gratis tilbud på flytning

Skal du have et godt flyttetilbud? Du er velkommen til at kontakte os, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på flytning.

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning