Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af El-tavler

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som El-tavler – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte El-tavler fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med El-tavler flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af El-tavler, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til El-tavler, som er designet til flytning af tunge effekter som El-tavler. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af El-tavler

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af El-tavler og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af El-tavler. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af El-tavler. Når du bestiller nedpakning af El-tavler er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af El-tavler.

Hjælp til at flytte El-tavler & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af El-tavler. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af El-tavler. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte El-tavler, derfor har vi specialudstyr til flytning af El-tavler.

Spørgsmål & svar omkring flytning af El-tavler

 • Nemmeste måde at flytte El-tavler
 • Få en flyttemand til at hjælpe med El-tavler
 • Hvad koster det at flytte El-tavler
 • Prisen på at flytte El-tavler

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning