Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af AV udstyr

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som AV udstyr – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte AV udstyr fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med AV udstyr flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af AV udstyr, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til AV udstyr, som er designet til flytning af tunge effekter som AV udstyr. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af AV udstyr

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af AV udstyr og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af AV udstyr. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af AV udstyr. Når du bestiller nedpakning af AV udstyr er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af AV udstyr.

Hjælp til at flytte AV udstyr & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af AV udstyr. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af AV udstyr. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte AV udstyr, derfor har vi specialudstyr til flytning af AV udstyr.

Spørgsmål & svar omkring flytning af AV udstyr

 • Nemmeste måde at flytte AV udstyr
 • Få en flyttemand til at hjælpe med AV udstyr
 • Hvad koster det at flytte AV udstyr
 • Prisen på at flytte AV udstyr

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning