Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af Antikviteter

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som Antikviteter – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte Antikviteter fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med Antikviteter flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af Antikviteter, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til Antikviteter, som er designet til flytning af tunge effekter som Antikviteter. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af Antikviteter

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af Antikviteter og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af Antikviteter. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af Antikviteter. Når du bestiller nedpakning af Antikviteter er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af Antikviteter.

Hjælp til at flytte Antikviteter & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af Antikviteter. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af Antikviteter. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte Antikviteter, derfor har vi specialudstyr til flytning af Antikviteter.

Spørgsmål & svar omkring flytning af Antikviteter

 • Nemmeste måde at flytte Antikviteter
 • Få en flyttemand til at hjælpe med Antikviteter
 • Hvad koster det at flytte Antikviteter
 • Prisen på at flytte Antikviteter

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning