Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af Skrøbelige genstande

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som Skrøbelige genstande – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte Skrøbelige genstande fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med Skrøbelige genstande flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af Skrøbelige genstande, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til Skrøbelige genstande, som er designet til flytning af tunge effekter som Skrøbelige genstande. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af Skrøbelige genstande

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af Skrøbelige genstande og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af Skrøbelige genstande. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af Skrøbelige genstande. Når du bestiller nedpakning af Skrøbelige genstande er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af Skrøbelige genstande.

Hjælp til at flytte Skrøbelige genstande & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af Skrøbelige genstande. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af Skrøbelige genstande. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte Skrøbelige genstande, derfor har vi specialudstyr til flytning af Skrøbelige genstande.

Spørgsmål & svar omkring flytning af Skrøbelige genstande

 • Nemmeste måde at flytte Skrøbelige genstande
 • Få en flyttemand til at hjælpe med Skrøbelige genstande
 • Hvad koster det at flytte Skrøbelige genstande
 • Prisen på at flytte Skrøbelige genstande

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning