Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytte opgaver

Hos Haslev Flytteforretning udfører vi alle former for flytteopgaver. Herunder er listet en række eksempler på hvad vi kan hjælpe med. Vores flyttefirma har hovedkontor i Haslev, men dækker de fleste områder eller kan henvise til nogle som gør. Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med flytningen.

Vi varetager enkeltopgaver, hvis du for eksempel blot har brug for transport af dit inventar. Eller du kan vælge en attraktiv totalløsning til konkurrencedygtig pris, hvor vi står for ALT fra nedpakning, transport til udpakning og opsætning af møbler i dit nye sted.

BLIV RINGET OP

  Erhvervsflytning

  Erhvervs flyttmænd fra Haslev Flytteforretning
  Skal din virksomhed flytte domicil- så behøver du ikke stresse mere end højst nødvendigt. Vi tager os gerne af pakning af inventar, om det er store eller små opgaver, enkeltopgaver eller totalløsninger – og tilbyder en hurtig og effektiv flytning. Det kan både gælde intern firmaflytning eller flytning af domicil.


  Vi flytter også i din by!

  Hos Haslev Flytteforretning dækker vi hele Sjælland og tilbyder mange forskellige og attraktive flytteløsninger, alle med god kvalitet og service – for både private og erhverv. Det kan være en stor mundfuld at flytte til en ny by, men vi skal nok hjælpe dig med at komme godt på plads – så du kan få skabt de rette og trygge rammer. Vi tager os både af lokale og internationale flytninger – og følger altid vores opgaver helt til dørs.

  Haslev flyt

  Vi er en flytteforretning udover det sædvanlige og vi sætter en stor ære i at flytte dit inventar. Vores professionelle flytteteam følger altid opgaverne til dørs – trygt og effektivt.

  Vi flytter det hele!

  Ingen flytteopgaver er for små eller store for os. Vi står klar til at hjælpe dig med at varetage enkeltopgaver, såsom intern flytning af tunge ting som klaver eller billardbord –  eller totalløsninger, hvor vi står for hele processen.

  God pris på flytning

  Skal du have et godt og billigt flyttetilbud? Du er velkommen til at kontakte os – så udarbejder vi en fast pris, så du altid vil stå med det fulde overblik omkring hvad din flytning vil ende med at koste dig.

  Uforpligtende tilbud på flytning

  Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

  GRATIS TILBUD
  close slider
   Fraflytter adresse

   Lokation der skal flyttes fra   Tilflytter adresse

   Lokation der skal flyttes til   Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

   Ønskes nedpakning?

   Kommentar til flytning