Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Privat flytning

Vi hjælper dig med at flytte din adresse fra en til en anden og følger altid vores opgaver helt til dørs. Om det er de små opgaver. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi kan hjælpe dig med den hurtige flytning, der blot kræver transport af inventar – eller en totalløsning, hvor vi tager os af alt fra nedpakning, transport, udpakning og opsætning af møbler. Lad HaslevFlyt stå for din privat flytning.

Kontakt os på telefon: 30 72 48 48 for et uforpligtende tilbud på privat flytning

Tillykke med den nye bolig!

Det kan være en stor mundfuld at skulle flytte et nyt sted hen. Det kan være en stor opgave og det kræver den helt rette planlægning at sørge for at flytningen foregår korrekt og effektivt. Men det behøves ikke være så svært, så snart I har Haslev Flytteforretning til at klare det for jer. Vi har mange års erfaring med effektiv privatflytning.

Vi flytter dine møbler

Flyttefirma til private flytninger

Flytning af møbler kan være en uoverskuelig affære. Også selvom det måske bare er fra stuen til første sal – eller fra rum til rum. Møbler er store, tunge, men samtidig også skrøbelige.  Du behøver ikke lave ridser i gulvet eller få hold i ryggen, hvis du bare ringer til Haslev Flytteforretning, så står vi klar til at hjælpe dig – vi har mange års professionel erfaring og klarer opgaven hurtigt, sikkert og med et smil på læben!

BLIV RINGET OP

  Uforpligtende tilbud på flytning

  Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

  GRATIS TILBUD
  close slider
   Fraflytter adresse

   Lokation der skal flyttes fra   Tilflytter adresse

   Lokation der skal flyttes til   Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

   Ønskes nedpakning?

   Kommentar til flytning