Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

HASLEV Flytteforretning

Haslev Flytteforretning ApS er et flyttefirma af høj kvalitet. Det gælder både vores kundeservice, flyttefolk og materialevalg. Vi går højt op i at vores arbejde er 100 % i orden da det skal være en god oplevelse for dig at bruge et professionelt flyttefirma. Vi har adresse i Haslev og har dermed en central placering i forhold til Sjælland. Vi påtager os opgaver for såvel private som erhvervskunder.

Haslev Flytteforretning ApS blev til i 2019, og ejer Thim Lindharth har været mere end 20 år i branchen. Vi er en virksomhed i god vækst og af en tilpas størrelse, så vi kan varetage både små og store flytteopgaver med vores egne dygtige medarbejdere, der også alle sammen har flere års erfaring i branchen. Derudover har vi dygtige samarbejdspartnere, vi kan trække på efter behov.

Fra vores mange år i branchen ved vi hos Haslev Flytteforretning også hvad der skal til for at gøre en flytning helt speciel og til en succes. Hos Haslev Flytteforretning kan vi tilbyde forskellige former for tilbud, sådan at I får lige den type flytning I søger. Skal det være den lille flytning hvor I selv vil stå for det meste eller den helt store pakke, hvor I næsten kun skal åbne hoveddøren og slå fødderne op i sofaen i jeres nye hjem.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan se på jeres flytteplaner.

Hos Haslev Flytteforretning kan vi lidt af hvert

Vi kan hjælpe med både lokale flytninger såvel som flytninger over længere distancer, nedpakning, udpakning, handyman service, tungløft og special opgaver. Da vi har et stort netværk af samarbejdspartnere kan vi også give tilbud på større opgaver. Privat eller erhverv, så er vi klar.

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning