Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af Radiatorer

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som Radiatorer – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte Radiatorer fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med Radiatorer flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af Radiatorer, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til Radiatorer, som er designet til flytning af tunge effekter som Radiatorer. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af Radiatorer

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af Radiatorer og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af Radiatorer. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af Radiatorer. Når du bestiller nedpakning af Radiatorer er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af Radiatorer.

Hjælp til at flytte Radiatorer & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af Radiatorer. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af Radiatorer. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte Radiatorer, derfor har vi specialudstyr til flytning af Radiatorer.

Spørgsmål & svar omkring flytning af Radiatorer

 • Nemmeste måde at flytte Radiatorer
 • Få en flyttemand til at hjælpe med Radiatorer
 • Hvad koster det at flytte Radiatorer
 • Prisen på at flytte Radiatorer

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning