Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af Køleskabe

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som Køleskabe – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte Køleskabe fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med Køleskabe flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af Køleskabe, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til Køleskabe, som er designet til flytning af tunge effekter som Køleskabe. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af Køleskabe

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af Køleskabe og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af Køleskabe. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af Køleskabe. Når du bestiller nedpakning af Køleskabe er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af Køleskabe.

Hjælp til at flytte Køleskabe & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af Køleskabe. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af Køleskabe. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte Køleskabe, derfor har vi specialudstyr til flytning af Køleskabe.

Spørgsmål & svar omkring flytning af Køleskabe

 • Nemmeste måde at flytte Køleskabe
 • Få en flyttemand til at hjælpe med Køleskabe
 • Hvad koster det at flytte Køleskabe
 • Prisen på at flytte Køleskabe

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning