Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af Hæve/sænkebord

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som Hæve/sænkebord – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte Hæve/sænkebord fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med Hæve/sænkebord flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af Hæve/sænkebord, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til Hæve/sænkebord, som er designet til flytning af tunge effekter som Hæve/sænkebord. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af Hæve/sænkebord

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af Hæve/sænkebord og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af Hæve/sænkebord. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af Hæve/sænkebord. Når du bestiller nedpakning af Hæve/sænkebord er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af Hæve/sænkebord.

Hjælp til at flytte Hæve/sænkebord & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af Hæve/sænkebord. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af Hæve/sænkebord. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte Hæve/sænkebord, derfor har vi specialudstyr til flytning af Hæve/sænkebord.

Spørgsmål & svar omkring flytning af Hæve/sænkebord

 • Nemmeste måde at flytte Hæve/sænkebord
 • Få en flyttemand til at hjælpe med Hæve/sænkebord
 • Hvad koster det at flytte Hæve/sænkebord
 • Prisen på at flytte Hæve/sænkebord

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning