Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af Inventar

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som Inventar – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte Inventar fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med Inventar flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af Inventar, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til Inventar, som er designet til flytning af tunge effekter som Inventar. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af Inventar

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af Inventar og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af Inventar. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af Inventar. Når du bestiller nedpakning af Inventar er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af Inventar.

Hjælp til at flytte Inventar & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af Inventar. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af Inventar. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte Inventar, derfor har vi specialudstyr til flytning af Inventar.

Spørgsmål & svar omkring flytning af Inventar

 • Nemmeste måde at flytte Inventar
 • Få en flyttemand til at hjælpe med Inventar
 • Hvad koster det at flytte Inventar
 • Prisen på at flytte Inventar

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning