Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af Specialgods

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som Specialgods – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte Specialgods fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med Specialgods flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af Specialgods, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til Specialgods, som er designet til flytning af tunge effekter som Specialgods. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af Specialgods

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af Specialgods og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af Specialgods. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af Specialgods. Når du bestiller nedpakning af Specialgods er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af Specialgods.

Hjælp til at flytte Specialgods & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af Specialgods. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af Specialgods. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte Specialgods, derfor har vi specialudstyr til flytning af Specialgods.

Spørgsmål & svar omkring flytning af Specialgods

 • Nemmeste måde at flytte Specialgods
 • Få en flyttemand til at hjælpe med Specialgods
 • Hvad koster det at flytte Specialgods
 • Prisen på at flytte Specialgods

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning