Haslev Flytteforretning | HaslevFlyt.dk

Flytning af It-udstyr

Det kan være uoverskueligt at flytte ting som It-udstyr – om det bare er fra et lokale til et andet, eller til det nye hjem eller kontor. Vi hjælper med at flytte It-udstyr fra din gamle adresse til den nye adresse. Vi har mange års erfaring med It-udstyr flytninger. Flytteopgaver af de fleste typer. Vi sørger for transportsikring af It-udstyr, så det kommer sikkert frem. Vi bruger moderne specialværktøj til It-udstyr, som er designet til flytning af tunge effekter som It-udstyr. Vi tilbyder kranbil hvis det bliver nødvendigt.

Nedpakning og flytning af It-udstyr

Vi hjælper dig gerne med nedpakning af It-udstyr og for os er det vigtigt at skabe tryghed, derfor sørger vi selvfølgelig for at udføre en skånsom og sikker flytning af It-udstyr. For at gøre det overskueligt for dig at flytte, sørger vi for nøje planlægning til effektiv nedpakningen af It-udstyr. Når du bestiller nedpakning af It-udstyr er du forsikret hele vejen. Det skaber en større ro for dig, men vi ved at nogle ting ikke kan erstattes, derfor er vi stadig omhyggelige med varetagelse af It-udstyr.

Hjælp til at flytte It-udstyr & andre små opgaver

Vi passer på dine ting, vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores professionelle flyttefolk pakker varsomt og forsigtigt dine ting ind, så de ikke tager skade på nogen måde. Vi tager særligt hånd om flytning af It-udstyr. Vi hjælper dig gerne med levering af bobleplast flyttetæpper og lign. til indpakning af It-udstyr. Vi ved det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte It-udstyr, derfor har vi specialudstyr til flytning af It-udstyr.

Spørgsmål & svar omkring flytning af It-udstyr

 • Nemmeste måde at flytte It-udstyr
 • Få en flyttemand til at hjælpe med It-udstyr
 • Hvad koster det at flytte It-udstyr
 • Prisen på at flytte It-udstyr

Uforpligtende tilbud på flytning

Ring på telefon: 30 72 48 48 eller send en mail til flytmed@haslevflyt.dk

GRATIS TILBUD
close slider
  Fraflytter adresse

  Lokation der skal flyttes fra  Tilflytter adresse

  Lokation der skal flyttes til  Størrelsen på kontor/bolig der fraflyttes

  Ønskes nedpakning?

  Kommentar til flytning